Reisverzekering

Reisverzekering

Ga je 6 weken naar Canada of een weekend naar Texel. Voor beide reizen is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten die hoort bij de reis die gemaakt wordt. Er zijn een aantal keuzemogelijkheden te denken aan: Wereld of Europa dekking, annulering, wintersport, geld, bagage, ongevallen, medische kosten en bv pechhulp.

Reisverzekering berekeken

Bereken hier onze scherpe premie voor je reisverzekering. Bij vragen neem contact met ons op.

Aanvullende verzekeringen:

Geneeskundige kosten

Hieronder vallen de geneeskundige kosten die gemaakt worden tijdens een reis zoals een bezoek aan een arts/chirurg of apotheekkosten. Wanneer het geen spoed heeft raden we altijd aan eerst te overleggen met ziektekostenverzekeraar/reisverzekeraar.

Ongevallen

De ongevallendekking geeft dekking bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens de reis. Er wordt hulp geboden bij terugkeer naar Nederland of naar een ziekenhuis dichtbij.

Lees meer over ongevallenverzekering

Wintersport

De optie wintersport geldt voor de dekkingen die op de polis vermeld staan bijvoorbeeld ongevallen en medische kosten die gemaakt worden tijdens de wintersport. Ook is bagage standaard meeverzekerd.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering geeft dekking voor schade voor een reis die reeds geboekt is en niet door kan gaan. Verzekerd zijn de annuleringskosten vanaf de boekdatum. Bij een garantie annulering tijdens de reis zijn de niet gebruikte reisdagen verzekerd.

Lees meer over de annuleringsverzekering

Rechtsbijstand

Het behartigen van juridische belangen van de verzekerden vermeld op de polis wanneer deze in een geschil betrokken raken. Het adviseren, verweer voeren of het uitvoeren van vonnissen.

Pechhulp

Met pechhulp is autopech verzekerd zoals het woord zelf al omschrijft. Er kan hulp gevraagd worden wanneer de auto met pech langs de kant staat ten gevolge van een lekke band, kapotte accu, motorpech, uitvallen van bestuurder door een ongeluk.

Lees meer over pechhulp