Autoverzekering

Autoverzekering

Bereken hier de juiste premie voor je autoverzekering. Er zijn een aantal mogelijkheden zoals WA, WA + beperkt casco of WA + volledig casco. Onder extra opties valt bijvoorbeeld een inzittendenverzekering. Zie onderstaande tabel waar dit per dekking verder uitgewerkt is.

Autoverzekering berekenen.

Bereken hier onze scherpe premie voor je auto. Bij vragen neemt gewoon even contact met ons op.

Aanvullende verzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden verzekerd zoveel mogelijk de werkelijk geleden schade (materieel of letsel) die ontstaat doordat u of de inzittenden gewond raken of komen te overlijden tot een aangegeven maximum. (meestal 2.500.000).

Lees meer over schadeverzekering inzittenden

Ongevallenverzekering inzittenden

Deze verzekering geeft een uitkering van een vooraf afgesproken bedrag van +/- tussen de 5 en 25.000 euro en komt tot uitkering wanneer de inzittenden van de auto ten gevolgen van een ongeluk met blijvend letsel of overlijden tot gevolg.

Lees meer over ongevallen verzekering inzittenden

Pechhulp

Met pechhulp is autopech verzekerd zoals het woord zelf al omschrijft. Er kan hulp gevraagd worden bij pech onderweg binnen Nederland of Europa met of zonder woonplaatsservice.

Lees meer over pechhulp

Aanschafwaardegarantie

Aanschafwaardegarantie: dit is een garantie vanuit de verzekeraar dat de verzekeringsnemer bij diefstal of totaal verlies van de auto binnen een bepaald termijn (1-2-3 jaar) het aanschafbedrag terugbetaald krijgt.

Nieuwwaardegarantie

Nieuwwaardegarantie: dit is een garantie vanuit de verzekeraar dat de verzekeringsnemer bij diefstal of totaal verlies van de auto binnen een bepaald termijn (1-2-3 jaar) de nieuwwaarde terugbetaald krijgt.

Verhaalbijstand

Verhaalbijstand is voor het verhalen van schade bij derden. Dit is voornamelijk interessant bij een WA of WA beperkt casco auto verzekering of wanneer u particulier een Rechtsbijstand verkeer heeft.